Antena 3 CNN Actualitate Social Descoperiți. Rețele de prostituție, protejate la nivel înalt

Descoperiți. Rețele de prostituție, protejate la nivel înalt

Descoperiți. Rețele de prostituție, protejate la nivel înalt
03 Feb 2018   •   23:23

Andreea Sava a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii "Descoperiți", o rețea de prostituție a unor oameni influenți, inclusiv un ofiter sri care mai e si fratele Serviciului de Informații Externe, un dosar care a fost mușamalizat, până când faptele s-au prescris. 

Sfârșitul lui ianuarie 2018, presa explodează după ce Cătălin Tolontan publică pe blogul personal detalii privind o rețea de prostituție care funcționa în București sub paravanul lui salon de masaj și reastaurant, rețea care folosea și minore. 

În dosar, sunt implicați inspectori ai Gărzii Financiare, polițiști, magistrați și fratele șefului operativ al SIE, care la vremea aceea era ofițer SRI.

Data la care s-a deschis dosarul la DIICOT, fiind 2005, dosar care a fost închis patru ani mai târziu, fără prea multe probe adunate, faptele s-au prescris.

Bordelul era folosit pentru distrarea partenerilor și pentru a fi folosit ca material de șandaj.

Gabi SRI, cum a fost identificat de fete, era la data izbucnirii scandalului ofițer SRI. Era Gabriel Predoiu sub acoperire la acel bordel? Greu de crezut, din moment ce fetele știau și cum îl cheamă, și unde lucrează, deci sistemul a știut. Cum a fost posibil îngroparea unui asemenea dosar? 

 

 

×
Subiecte în articol: Descoperiți andreea sava prostitutie
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close