Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluiri despre acțiunea Jandarmeriei la miting. General francez: A acționat corect. Noi folosim grenade cu exploziv

Dezvăluiri despre acțiunea Jandarmeriei la miting. General francez: A acționat corect. Noi folosim grenade cu exploziv

Dezvăluiri despre acțiunea Jandarmeriei la miting. General francez: A acționat corect. Noi folosim grenade cu exploziv
24 Aug 2018   •   15:16

Acțiunea Jandarmeriei din România a fost una corectă. O spune Bertrand Cavallierre, general cu 2 stele, fost șef la Jandarmeriei franceze. 

El mai spune că autoritățile statului trebuie să protejeze instituțiile statului, altfel se va iscă haos.

„Acțiunea Jandarmeriei a fost una corectă, într-o situaţie care a fost complexă. Expertiza pe care am făcut-o pe baza informaţiilor pe care le am, nu a scos la iveală chestiuni negative, din contră, a fost o situaţie gestionată normal, corect. 

Faptele ne arată că a fost o manifestaţie cu un mare grad de complexitate. Vorbim în primul rând despre un fenomen în care este implicată o mulţime compactă de oameni, în al doilea rând, există printre ei personaje foarte agresive şi Jandarmeria a trebuit să facă faţă acestei situaţii. Trebuia să garanteze integritatea instituţiei Guvernului, care era asaltat , ceea ce era fundamental, pentru că manifestanţii efectiv o atacau şi voiau să intre în clădire şi trebuie să înțelegem imperativul stabilirii ordinii într-o astfel de situaţie”, a declarat Bertrand Cavallierre, pentru Antena 3. 

×
Subiecte în articol: general francez miting jandarmerie proteste
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close