Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluiri șocante. Au probleme psihice, dar sunt puși în libertate

Dezvăluiri șocante. Au probleme psihice, dar sunt puși în libertate

Dezvăluiri șocante. Au probleme psihice, dar sunt puși în libertate
16 Dec 2017   •   23:40

Andreea Sava a prezentat în emisiunea „Descoperiți”, de la Antena 3, cazurile mai multor persoane care suferă de probleme psihice, dar au fost puse în libertate. 

Magdalena Șerban, femeia care a ucis o tânără la metrou, după ce a împins-o pe șine a mai fost internată la psihiatrie. Această tulburare ar putea să o pună în libertate din nou. Unii specialiști spun că acest lucru s-ar putea întâmpla după numai doi ani. 

Și nu ar fi pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Robert Ciobanu a ucis-o pe Larisa Chelaru, o fetiță de numai opt ani din Iași. Bărbatul a torturat-o pe micuță și a violat-o înainte de a o ucide. Ucigașul fetiței a fost eliberat din închisoare după nouă ani. În acest timp, tatăl fetiței s-a sinucis. Robert Ciobanu are grave probleme psihice și autoritățile spun că nici nu realizează ce s-a întâmplat, dar nimeni nu poate garanta că nu va putea ucide din nou.

Alin Minciulescu ar putea să pară un om respectat. Însă în august 2018, a înjunghiat de trei ori în gât o femeie. Nu o cunoștea. După ce a ucis-o a spus că se simte eliberat și că trebuia să termine ce a început. Asta pentru că în 2014, a înjungiat o altă femeie care, din fericire, a scăpat cu viață. A stat în spital un an și câteva luni, în urma deciziei Instanței. Se reabilitase, era asigurat au zis autoritățile. Și acum a ieșit din spital, era bine, au spus medicii, el totuși a trebuit să omoare ca să se simtă bine.

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Descoperiți andreea sava libertate
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close