Antena 3 CNN Actualitate Social Director de companie naţională, arestat la domiciliu. A fost prins în flagrant când lua mită

Director de companie naţională, arestat la domiciliu. A fost prins în flagrant când lua mită

Director de companie naţională, arestat la domiciliu. A fost prins în flagrant când lua mită
17 Iul 2018   •   18:13

Luigi Marius Ciubrei, directorul general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime (CNAPDM) SA, a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie când lua bani ca să angajeze mai multe persoane ca marinari şi mecanici.

Tribunalul Galaţi a hotărât, pe 11 iulie, ca Luigi Marius Ciubrei, directorul general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Dunării Maritime (CNAPDM) SA, să fie menţinut în arest la domiciliu, dar să poată merge şi la muncă, scrie adevarul.ro.  

”Admite cererea formulată de inculpatul Ciubrei Luigi Marius, în sensul că permite acestuia să părăsească imobilul în care locuieşte şi execută măsura arestului astfel: - de luni-joi în intervalul orar 08.00-16.00 - vineri în intervalul orar 08.00-14.00 pentru a se putea prezenta la locul de muncă - C.N. Administraţia Porturilor Dunării Maritime S.A. Galaţi”, au precizat judecătorii în încheierea de şedinţă.
 

×
Subiecte în articol: director arest domiciliu mita
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close