Antena 3 CNN Actualitate Social Dr. Simona Tivadar: „Mâncarea de post era o mâncare incomparabilă cu mizeriile care din ziua de azi. Postul a ajuns să fie o ruşine, o îmbuibare!”

Dr. Simona Tivadar: „Mâncarea de post era o mâncare incomparabilă cu mizeriile care din ziua de azi. Postul a ajuns să fie o ruşine, o îmbuibare!”

Dr. Simona Tivadar: „Mâncarea de post era o mâncare incomparabilă cu mizeriile care din ziua de azi. Postul a ajuns să fie o ruşine, o îmbuibare!”
Sursa foto: Foto: Facebook/Simona Tivadar
26 Feb 2018   •   14:53

Medicul Simona Tivadar este împotriva posturilor care promit vindecări miraculoase prin detoxifiere, noua medicină germană şi alimente „anticancer“. 

Medicul spune că nu ține post, însă își amintește că bunica ei respecta acest lucru, deoarece, spune ea, pe vremea aceea oamenii nu aveau prea multe lucruri de făcut.

Mai mult, doctorul a povestit cum arăta postul în acea vreme. „Mâncarea de post era o mâncare incomparabilă cu mizeriile care se mănâncă în ziua de astăzi. Postul a ajuns să fie o ruşine, o îmbuibare şi-o alergătură perpetuă după tot felul de produse care au doar această calitate: că nu conţin proteine animale, atât. Ceea ce n-are absolut nicio valoare”, spune Simona Tivadar.

Doctorul spune că atunci, oamenii mâncau „foarte multe plăcinte făcute în cuptor, aşa-zisele vărzare în Ardeal, care erau umplute cu lobodă, cu varză, cu ce aveau la îndemână. Sau plăcinte coapte în ulei, dar numai când era dezlegare la untdelemn! Pentru că nu se ungea toată lumea din cap până-n picioare cu margarină, cum se face acum. Şi nu se mestecau toată ziua nuci şi migdale ca acum, când se mănâncă mai multe calorii decât într-o alimentaţie normală şi bineînţeles că oamenii ies din post mai graşi şi mai bolnavi”, potrivit Adevărul.

×
Subiecte în articol: medic post mancat
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close