Antena 3 CNN Actualitate Social Dumitru Coarnă: Este scandal-monstru în arestul Poliţiei capitalei, după internarea lui Oprescu

Dumitru Coarnă: Este scandal-monstru în arestul Poliţiei capitalei, după internarea lui Oprescu

Dumitru Coarnă: Este scandal-monstru în arestul Poliţiei capitalei, după internarea lui Oprescu
29 Sep 2015   •   00:25

Este scandal la Arestul Central, după ce Avocatul Poporului a recomandat internarea lui Sorin Oprescu în spital.

 
Sindicaliştii din Poliţie susţin că de vină pentru bâlbăiala în cazul fostului edil al Capitalei sunt cei din conducerea Arestului Central care au refuzat să aprobe transportarea lui Oprescu la spital, deşi fostul primar solicitase în mai multe rânduri să fie consultat într-o unitate medicală de specialitate. 
 
Acuzaţiile sunt grave la adresa celor doi şefi din Arestul Central, iar sindicaliştii din Poliţie le cer demisia. 
 
"Este o stare conflictuală creată de management defectuos. (...) Vorbim de cei din conducere, Dincă şi Căpraru, care au gestionat prost această situaţie. Acolo avem probleme generate de aceşti oameni, abuzează sistematic poliţiştii", a spus Dumitru Coarnă, vicepreşedintele sindicatului poliţiştilor, luni, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.
 
În prezent, unul dintre cei doi şefi ai Arestului Central a intrat în concediu medical, motivând că stresul din ultima perioada i-a afectat starea de sănătate. 
 
Sorin Oprescu a fost motiv de contre, săptămâna trecută, între medici, instanţă şi cei din arestul central care au refuzat să îl lase să fie consultat la spital. 
 
Vineri seara, la câteva ore după ce Tribunalul Bucureşti respinsese cererea lui Oprescu de a fi transferat la Spitalul Universitare, Avocatul Poporului a făcut o recomandare publică pentru ca fostul edil să fie dus într-o unitate medicală de specialitate. 
 
A doua zi, conducerea arestului Poliţiei Capitalei a cedat şi a decis să urmeze concluziile Avocatului poporului.

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close