Antena 3 CNN Actualitate Social Eleva violată rupe tăcerea: Au fost momente în care am simțit că nu mai pot

Eleva violată rupe tăcerea: Au fost momente în care am simțit că nu mai pot

Eleva violată rupe tăcerea: Au fost momente în care am simțit că nu mai pot
29 Iul 2015   •   15:04

După luni întregi de umilinţă, după o campanie murdară de denigrare, eleva din Vaslui batjocorită de cei şapte violatori din satul Văleni are parte de sprijinul important pe care nu l-a avut până acum, scrie adevarul.ro.

Psihologi şi profesori din Vaslui s-au oferit să o consilieze şi să o mediteze în mod gratuit. De astăzi, miercuri (29 iulie), adolescenta din Vaslui violată de şapte bărbaţi, în noiembrie anul trecut, a început să meargă la psiholog, pentru a reuşi să treacă peste trauma şi presiunea uriaşă care s-a pus pe umerii ei în ultimele opt luni. ”Îmi voi face un drum în viaţă. Nu mă las doborâtă”, a declarat emoţionată adolescenta, după prima şedinţă de consiliere. Este  hotărâtă să nu rămână cu eticheta ”fata din Vaslui, violată de cele şapte bestii”, ci să îşi croiască un rost în viaţă.

”Au fost momente când am crezut că nu mai pot şi nu mi-am dorit decât să se termine odată totul. Au fost multe momente în care am simţit că nu mai pot. Şi părinţii, şi doamna avocat m-au ajutat foarte mult şi le mulţumesc pentru asta!”, a mărturisit adolescenta.

Mai multe, pe adevarul.ro

×
Subiecte în articol: violatori elevă violată
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close