Antena 3 CNN Actualitate Social Elevul din Focșani, declarație emoționantă pentru directoarea Liceului de Artă: ”Realizezi pentru întâia oară cum e să iubești într-adevăr”

Elevul din Focșani, declarație emoționantă pentru directoarea Liceului de Artă: ”Realizezi pentru întâia oară cum e să iubești într-adevăr”

Elevul din Focșani, declarație emoționantă pentru directoarea  Liceului de Artă: ”Realizezi pentru întâia oară cum e să iubești într-adevăr”
17 Mai 2018   •   10:52

Elevul din Focșani care a fost surprins în timp ce se afla acasă la directoarea liceului, pare că o iubește cu adevărat pe aceasta.

Tânărul și-a asumat relația cu fosta directoare și niciodată nu a reacționat agresiv, deși pe pagina sa de socializare a primit și numeroase comentarii dure.

"Cand inveti sa ii privesti pe toti ca fiind TU, nu-ti mai vine sa urasti, iti doresti sa ai cat mai multa grija de TINE, fiindca tu esti TOT.
Astfel: SUFERINTA, INVIDIA, URA sunt inlocuite cu un puternic sentiment de liniste interioara, se asaza o plapuma calda peste sufletul tau racit, realizezi pentru intaia oara cum e sa iubesti intr-adevar", este mesajul scris de tânăr, pe pagina de Facebook.

×
Subiecte în articol: directoare poveste dragoste mesaj
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close