x close

Fii alături de noi!

Expertiza în dosarul Colectiv nu va fi făcută publică

de 04 Ian 2016   •   19:20
Raportul final al Institutului INSEMEX Petroşani în cazul incendiului de la Colectiv stârneşte scandal. Expertiza nu va fi făcută publică.

Directorul instituţiei a anunţat că expertiza va fi gata la sfârşitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie, pentru că e nevoie de studii riguroase. 
 
Duminică, fostul preşedinte Traian Băsescu susţinea însă că ceva nu este în regulă în cazul Colectiv şi critica INSEMEX că tergiversează prezentarea raportul final. 
 
Pe acelaşi subiect, au apărut în ultima vreme declaraţii scandaloase. Colonelul STS Ştefan Enache, arestat pentru şpagă într-un alt dosar, a declarat că incendiul de la Colectiv a fost provocat.
 
Potrivit unor stenograme, Enache îi spunea unui politician că incendiul de la Colectiv a fost provocat şi că ministrul de Interne de la acea vreme, Gabriel Oprea, ştia ce urma să se întâmple.
 
Întocmirea raportului final durează atât de mult, pentru că documentul se face cu o mare rigurozitate ştiinţifică, a declarat directorul INSEMEX Petroşani, George Găman.
 
Expertiza INSEMEX, odată finalizată, nu va fi făcută publică, ea urmând să fie înaintată Parchetului instanţei supreme, care anchetează circumstanţele în care a avut loc incendiul din 30 octombrie.
 
poza

Actualitate

Mircea Badea, despre moartea lui Dan Condrea: Orice scenariu este posibil, mai puțin cel al accidentului

Mircea Badea crede că singura ipoteză care ar trebui exclusă în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este cea a accidentului. Afirmațiile au fost făcute marți, la ”Sinteza...

25 Mai 2016  •  00:16

poza

Show

Veste tristă pentru Iulia Vântur

Salman Khan a declarat că nu este nici o nuntă în programul său, după ce s-a speculat că de ziua lui, în luna decembrie, se va căsători cu Iulia Vântur. Într-un interviu pentru bollywood...

24 Mai 2016  •  15:33

sati