Antena 3 CNN Actualitate Social Fata a murit după căsătorie. Polițiștii au descoperit ceva tulburător după ce au privit pozele de la nuntă

Fata a murit după căsătorie. Polițiștii au descoperit ceva tulburător după ce au privit pozele de la nuntă

Fata a murit după căsătorie. Polițiștii au descoperit ceva tulburător după ce au privit pozele de la nuntă
Sursa foto: realitatea.net
27 Mar 2017   •   14:54

Doar cu câteva zile înainte de nuntă, Ericăi i-a fost pus un diagnostic grav. Fata suferea de o formă agresivă de limfom. Potrivit realitatea.net , aceasta a murit la vârsta de 30 ani. Dave a devenit văduv îndurerat și constant revedea pozele iubitei sale, din aparatul ei de fotografiat. 

În 2012 tâlharii au intrat în casa lui Dave din Santa Anna și au sustras bijuterii scumpe și electrotehnică. Dar cel mai grav pentru el era să-și piardă aparatul foto, unde erau înregistrate toate pozele soției sale dragi. În camera foto erau chiar și pozele de la înmormântare, pe care Dave deja se resemnase că nu le va mai vedea vreodată.

Un an mai târziu, după un jaf similar, detectivii au descoperit 20 de cecuri ale lucrurilor furate eliberate de un amanet local. Una dintre descoperiri a fost chiar acel aparat ce aparținea lui Dave.

Luând aparatul și deschizându-l, polițiștii și-au dat seama că el prezenta o valoare pentru cineva. Ei au văzut pozele de la nuntă și înmormântare. Deși ofițerii poliției nu puteau stabili cui aparține aparatul foto, fiindcă el nu prezenta semne remarcabile, totuși unul dintre ofițeri a recunoscut împrejurimile din poze. Trecând cu mașina prin cartier, ei l-au găsit pe Dave Lacey și i-au returnat aparatul pierdut.

La început Dave a crezut că era o glumă proastă, dar în următoarele clipe a recunoscut aparatul după cureaua pe care o împletise Erica și a fost nespus de încântat.

×
Subiecte în articol: nunta casatorie politisti
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close