Antena 3 CNN Actualitate Social Fost ofițer SRI, mesaj pentru Florian Coldea: A distrus România. Are o manie cu cartelele prepay

Fost ofițer SRI, mesaj pentru Florian Coldea: A distrus România. Are o manie cu cartelele prepay

Fost ofițer SRI, mesaj pentru Florian Coldea: A distrus România. Are o manie cu cartelele prepay
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
09 Iun 2018   •   11:52

Fostul ofiţer SRI,Daniel Dragomir, a transmis un mesaj pentru Florian Coldea, în care îl acuză pe fostul adjunct de la SRI că a distrus România, precizând că acesta are o manie cu cartelele prepay. Reacţia vine după ce Coldea a spus că problema cartelelor telefonice preplătite nu este reglementată.

"Ani întregi a distrus România şi are o manie stupidă cu cartelele prepay şi ne ameninţă cu “riscuri de securitate” care zboară prin capul lui: Alo. Tovarăşul Coldea. Suntem în 2018. După ce aţi arătat întregii lumi că ascultaţi şi copii de cinci ani crezi că duşmanii României mai vorbesc la telefon? Alo. Tovarăşul Coldea. Suntem în 2018.

Cumperi de oriunde un device de comunicare (gen tabletă) fără cartelă şi comunici de la prima cafenea după ce te conectezi la wifi. Îţi trebuie 5 minute. Alo. Tovarăşul Coldea. Suntem în 2018. Poate aşa află (...) că organizaţiile teroriste şi entităţile de crimă organizată folosesc din 2013 aplicaţîi criptate pe internet. Ben Ladenii nu vorbesc la telefon. Ghinion. Profesionistule", a scris Daniel Dragomir pe Platforma România 3.0.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: daniel dragomir Coldea România
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close