Antena 3 CNN Actualitate Social Fostul episcop al Hușilor, în centrul unui nou scandal. Conducerea de la Vaslui a convocat o ședință de urgență cu preoții din județ

Fostul episcop al Hușilor, în centrul unui nou scandal. Conducerea de la Vaslui a convocat o ședință de urgență cu preoții din județ

Fostul episcop al Hușilor, în centrul unui nou scandal. Conducerea de la Vaslui a convocat o ședință de urgență cu preoții din județ
10 Mai 2018   •   18:27

Scandalurile în care a fost implicat fostul Episcop de Huși, Corneliu Bârlădeanu, au reizbucnit după o decizie controversată a unui alt slujbaș al Bisericii. Corneliu Bârlădeanu a fost decăzut din funcție după apariția unui filmuleț în care întreține relații sexuale cu doi seminariști. 

Cărțile de rugăciuni ale fostului episcop au fost scoase la vânzare la un an de la scandalul sexual, iar Biserica speră să-și scoată măcar o parte din cheltuielile de tipar.

Câteva mii de cărți de rugăciune, editate de fostul episcop, au fost scoase la vânzare în bisericile din județul Vaslui, iar o parte din încasări vor ajunge la cel care a târât Biserica într-un scandal sexual fără precedent, arată bzv.ro. 

Protopopul de Vaslui, Adrian Chirvasă, a convocat o ședință cu preoții din județ și le-a cerut acestora să scoată la vânzare cărțile de rugăciuni ale fostului episcop Corneliu Bârlădeanu, pe numele de mirean Corneliu Onilă.

 Acestea trebuiau să fie vândute anul trecut cu 80 de lei bucata, dar filmulețul indecent cu fostul episcop a dat calculele bisericii peste cap, așa că acum vor fi comercializate cu un preț minim, de 23 de lei. 

×
Subiecte în articol: Husi scandal conducere sedinta carti
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close