Antena 3 CNN Actualitate Social Imagini de la Tokyo cu Gabriela Firea. A anunţat că va înfiinţa un centru special pentru bolnavii de cancer - VIDEO

Imagini de la Tokyo cu Gabriela Firea. A anunţat că va înfiinţa un centru special pentru bolnavii de cancer - VIDEO

Imagini de la Tokyo cu Gabriela Firea. A anunţat că va înfiinţa un centru special pentru bolnavii de cancer - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
23 Oct 2018   •   19:55

Primarul General, Gabriela Firea, s-a întâlnit astăzi, la sediul Guvernului Metropolitan din Tokyo, cu ministrul consilier al premierului Japoniei pentru domeniile - sănătate, știință, tehnologie și inovare, cu care a discutat despre dezvoltarea la București, în premieră în România, a Centrului de Protonoterapie. Japonia este una dintre primele țări care au înființat astfel de centre medicale.

Centrul, care va trata anual peste 50.000 de pacienți, va oferi servicii medicale în regim ambulatoriu, în stațiile de terapie special amenajate, precum și în cabinetele de diagnosticare imagistică anexate la acesta.

De asemenea, Gabriela Firea a vizitat şi Centrul de Control al Traficului din Tokyo, unul dintre cele mai moderne din lume. Aici sunt monitorizate traficul, ambuteiajele pe baza datelor colectate de la semafoarele şi detectoarele instalate în trafic.

 

×
Subiecte în articol: japonia imagini Tokyo bolnavi cancer trafic
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close