Antena 3 CNN Actualitate Social Gigi Becali s-a ales cu o nouă plângere penală pentru amenințări

Gigi Becali s-a ales cu o nouă plângere penală pentru amenințări

Gigi Becali s-a ales cu o nouă plângere penală pentru amenințări
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Aug 2017   •   09:40

Noi probleme cu legea pentru Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera s-a ales cu o nouă plângere penală pentru amenințări.

Potrivit Cancan, un jurnalist a făcut o plângere pentru ameninţare pe numele patronului FCSB, faptă prevăzută de Codul Penal, iar aceasta a fost depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Jurnalistul a scris în plângere că Becali a lansat la adresa lui ameninţări cu violenţa fizică în timpul unei întâlniri cu mai mulţi ziarişti. ”Cu ăştia nu se poate decât ca-n Rusia, da? Buf,buf,buf, ca să ştie de frică, că nu ştiu....Şi dacă tot o ţin aşa, s-ar putea să se rezolve problema altfel. Poate îi bate Dumnezeu de-i duce prin spitale, că altfel n-ai cum, n-ai cum s-o scoţi la capăt cu ei...Sau bătuţi, bătuţi, bătuţi până când...numai în spitale să stea. Aşa se poate rezolva, altfel n-avem cum!. Trebuie terminaţi în ţara asta, trebuie terminaţi... Filmat şi pe ei, dar pe la urgenţă prin perfuzii...Nu mai sunt ăla, dar spun un lucru, altfel nu se poate rezolva cu ei”, a spus Gigi Becali la întâlnirea respectivă.

La începutul acestei săptămâni, Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor a cerut revocarea liberării condiţionate a lui Becali, întrucât acesta l-ar fi ameninţat pe directorul  Penitenciarului Jilava.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close