Antena 3 CNN Actualitate Social Ialomița: Un mort şi un rănit în urma unui accident în care au fost implicate două autocamione şi un autoturism

Ialomița: Un mort şi un rănit în urma unui accident în care au fost implicate două autocamione şi un autoturism

Ialomița: Un mort şi un rănit în urma unui accident în care au fost implicate două autocamione şi un autoturism
06 Aug 2018   •   14:27

Un bărbat de 43 de ani a decedat, iar altul a fost grav rănit, luni, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autocamioane şi un autoturism, pe DN 2A, între localităţile ialomiţene Ţăndărei şi Giurgeni.

"Între două autocamioane şi un autoturism a avut loc o coliziune, iar în ajutorul victimelor au acţionat echipaje de prim/ajutor şi de salvare de la Garda Ţăndărei, precum şi echipaje medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt. Lăcrămioara Chirea.

Potrivit sursei citate, şoferul unuia dintre autovehiculele de transport marfă, un bărbat în vârstă de 43 de ani, a rămas încarcerat în cabina TIR-ului, fiind necesare manevre de descarcerare pentru eliberarea trupului acestuia. El a fost scos de pompieri în cel mai scurt timp, însă nu prezenta funcţii vitale, motiv pentru care echipajele SMURD şi SAJ au demarat procedurile de resuscitare. Manevrele au fost efectuate mai bine de 45 de minute, însă nu au dat rezultate, fiind declarat decesul bărbatului.

Sursa citată a mai declarat că şi celălalt conducător de TIR, un bărbat de 50 de ani, a fost rănit, fiind preluat de un echipaj al SAJ şi transportat la spital, ocupanţii autoturismului scăpând fără vătămări corporale.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident rutier mort raniti
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close