Antena 3 CNN Actualitate Social Imagini spectaculoase: Proxenet încătușat pe stradă, în timpul unui interviu (VIDEO)

Imagini spectaculoase: Proxenet încătușat pe stradă, în timpul unui interviu (VIDEO)

Imagini spectaculoase: Proxenet încătușat pe stradă, în timpul unui interviu (VIDEO)
30 Mar 2017   •   09:12

Imagini spectaculoase au fost filmate, în exclusivitate, la Constanţa. Fostul patron al unui salon de masaj, condamnat pentru proxenetism, a fost încătuşat în stradă, în timpul unui interviu pe care îl acorda echipei Observator.

În timp ce le explica reporterilor că a fost trimis la închisoare pe nedrept, au apărut poliţiştii care au reuşit cu greu să-i pună cătuşele.

Era puţin trecut de ora cinci după-masă când reporterii discutau cu Claudiu Beleciu după ce acesta i-a contactat ameninţând că-şi va da foc. Omul era supărat că ar fi fost trimis după gratii 8 ani pe nedrept într-un dosar de proxenetism şi voia să îşi încheie socotelile cu viaţa.

„Eu am făcut plângere că cei de la DIICOT mi-au cerut şpagă şi ei mi-au dat rezoluţie că m-au anchetat corect”, declara Beleciu.

La nicio o jumătate de oră de la începerea interviului şi-au făcut apariţia doi poliţişti îmbrăcaţi în civil. A urmat un adevărat scandal în plină stradă.

Claudiu Beleciu este fostul patron al unui salon de masaj erotic și anul trecut a fost condamnat la zece ani de închisoare pentru proxenetism. După un an de recursuri, a fost condamnat definitiv, acuzat că împreună cu o profesoară, un polițist şi un jandarm, a creat o grupare ce racola chiar şi fete minore pentru prostituţie.

 

×
Subiecte în articol: imagini spectaculoase
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close