Antena 3 CNN Actualitate Social În premieră. Mărturia cutremurătoare ale unui tânăr abuzat de Cristian Pomohaci. „Trauma asta nu o să se ducă niciodată”

În premieră. Mărturia cutremurătoare ale unui tânăr abuzat de Cristian Pomohaci. „Trauma asta nu o să se ducă niciodată”

În premieră. Mărturia cutremurătoare ale unui tânăr abuzat de Cristian Pomohaci. „Trauma asta nu o să se ducă niciodată”
21 Noi 2017   •   13:07

Cristian Bota este un tânăr care a povestit felul în care a fost abuzat sexual de fostul preot Cristian Pomohaci.

Tânărul spune că pe când avea numai 13 ani, a fost dus în casa preotului de către sora sa pentru a munci. Se întâmpla în anul 2001.

Cristian Bota spune că în casa preotului nu era numai el, ci mai erau încă vreo zece băieți care îl ajutau pe Pomohaci la muncile câmpului. Mai mult, minorii nici măcar nu erau plătiți pentru munca pe care o făceau, dar se mulțumeau că au unde să doarmă și că au ce mânca.

„Noi, băieții eram în jur de 10-11. Lucram de dimineața, de la cinci și terminam seara, dimineața din nou. Eram ca niște sclavi acolo. El niciodată nu dormea singur și într-o seară am mers la somn și o doamnă a venit la mine la pat și a zis „trezește-te, părintele vrea să mergi până la el în cameră”.  A început să mă sărute și să mă pipăie peste tot. Am încercat în felul meu să îl resping, să îi spun că nu vreau. Pentru mine era un viol. Tot ce făceam, zicea să rămână între noi. Trauma asta nu o să se ducă niciodată din cap”, a mărturisit Cristian Bota.

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close