Antena 3 CNN Actualitate Social Incendiul puternic de la Medgidia a fost stins după șapte ore

Incendiul puternic de la Medgidia a fost stins după șapte ore

Incendiul puternic de la Medgidia a fost stins după șapte ore
09 Feb 2018   •   14:14

Update: Pompierii au reuşit să stingă după o intervenţie de aproximativ şapte ore incendiul care a cuprins zece gospodării din Medgdia în care locuiau peste 40 de persoane, fiind afectată o suprafaţă de mai bine de două mii de metri pătraţi. Cauza izbucnirii incendiului nu este deocamdată cunoscută.

Știrea inițială: Un incendiu devastator a izbucnit  vineri dimineaţă la mai multe locuinţe improvizate din Medgidia. Focul s-a extins cu repeziciune și a cuprins zece gospodării în care locuiau 18 familii, un total de 43 de persoane.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină vineri dimineaţa, în zona Ciment din Medgidia.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului, incendiul afectase o casă pe o suprafaţă de aproximativ 40-50 de metri pătraţi, trei detaşamente de pompieri, cu cinci autospeciale, intervenind iniţial pentru stingerea flăcărilor. Apoi, numărul a fost suplimentat, ajungându-se la şapte autospeciale de la patru detaşamente.

În urma incendiului, o persoană a suferit atac de panică, fiind preluată de ambulanţă şi transportată la spital.

×
Subiecte în articol: incendiu foc
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close