Antena 3 CNN Actualitate Social Incendiul puternic izbucnit la depozitul din Vaslui a fost lichidat

Incendiul puternic izbucnit la depozitul din Vaslui a fost lichidat

Incendiul puternic izbucnit la depozitul din Vaslui a fost lichidat
Sursa foto: Foto: Facebook / ISU București - Ilfov
14 Oct 2017   •   11:08

Update: Incendiul puternic izbucnit sâmbătă dimineaţă la un depozit de mase plastice, vopseluri şi dizolvanţi a fost lichidat, potrivit prefectului judeţului Vaslui, Eduard Popica. 

 

Știrea inițială: Intervenție de amploare a pompierilor din județul Vaslui. Un depozit cu vopsele a luat foc, iar norul de fum se vede de la câțiva kilometrii distanță.

Depozitul cu materiale chimice din Vaslui arde de mai bine de o oră. Alarma s-a dat la ora nouă și jumătate. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise să intervină de urgență, iar acum sunt peste zece autospeciale la fața locului.

Zeci de pompieri se chinuie să localizeze focul și există pericolul extinderii la clădirile învecinate. Situația este cu atât mai gravă încât în apropiere există și alte depozite cu materiale inflamabile.

Pompierii din Vaslui au fost nevoiți să ceară ajutorul colegilor din alte județe.

”Reprezentanţii Gărzii de Mediu s-au deplasat la faţa locului şi, în urma discuţiei cu ei, nu se pune problema evacuării populaţiei. Senzorii pe care îi au în zonă nu au înregistrat valori care să fie dăunătoaren pentru populaţie. A fost activat Planul Roşu de intervenţie, dar incendiul este localizat şi se intervine pentru stingere”, a declarat Prefectul de Vaslui, Eduard Popică.

×
Subiecte în articol: pompieri depozit incendiu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close