Antena 3 CNN Actualitate Social Ion Cristoiu, după decizia Serbiei: „E o mare victorie a domnului Sebastian Ghiță”

Ion Cristoiu, după decizia Serbiei: „E o mare victorie a domnului Sebastian Ghiță”

Ion Cristoiu, după decizia Serbiei: „E o mare victorie a domnului Sebastian Ghiță”
27 Iul 2018   •   18:22

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit în emisiunea „100 de minute” despre decizia ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a relua procedura de selecție pentru numirea procurorului-șef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Ministerul Justiţiei a anunţat, vineri, că au fost respinse cele patru candidaturi depuse.

„A părut clar că procurorul DNA este rezultatul unei negustorii. Acum s-a dovedit că nu e nicio negustorie. Să ne uităm cu a „fiert-o” pe Laura Codruța Kovesi, până la urmă a revocat-o. Domnul Toader are o agendă a lui proprie. Cât efort a depus PSD-ALDE pentru a o da jos pe Laura Codruța Kovesi”, spune Cristoiu.

Ion Cristoiu a mai vorbit și despre decizia Serbiei de a respinge cererea de extrădare a lui Sebastian Ghiță

„Dacă poți să scrii orice neadevăr, la un moment dat, redacția se lenevește. Așa s-a întâmplat și la DNA. Ei nu sunt procurori. Ei se duceau acolo, știau că indiferent ce acuzații aduc, ajungea ăla pe culoar, iar instanța îi judeca. E o mare victorie a domnului Sebastian Ghiță. Marea problemă la DNA e că ei nu mai sunt procurori. E foarte greu să îl dovedești pe unu. Cazul Sebastian Ghiță a fost unul dintre cele mai grave. Era un om al SRI. E un om care știe extrem de multe lucruri”, a spus jurnalistul. 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close