Antena 3 CNN Actualitate Social Ionel Arsene, prima reacție după ce a scăpat de gratii

Ionel Arsene, prima reacție după ce a scăpat de gratii

Ionel Arsene, prima reacție după ce a scăpat de gratii
Sursa foto: Foto: Facebook/Ionel Arsene
19 Ian 2018   •   15:22

Liviu Dragnea a câştigat o primă bătălie cu Laura Codruţa Kovesi. Omul său, Ionel Arsene, nu a fost arestat, aşa cum au cerut procurorii DNA. Acesta a fost plasat sub control judiciar. Magistraţii au stabilit că procurorii nu au spus exact de unde a luat Arsene banii pe care i-ar fi încasat ca mită.

Imediat după eliberare, Ionel Arsene a postat pe contul său de Facebook, un mesaj în care precizează că nu va lăsa ca cele întâmplate să îi afesteze activitatea.

„Alex, Gabi, părinții mei dragi, prietenii mei iertați-mă că ați fost nevoiți să treceți prin asta!

Vă mulțumesc că ați crezut în mine chiar dacă situația, sunt convins, v-a fost prezentată deformat. Au fost multe speculații, multe interpretări care s-au făcut cu privire la dosarul de care sunt vizat. Nu voi sta acum să le demontez, ci voi lăsa justiția să arate adevărul. Am încredere în conduita magistraților, am încredere în capacitatea lor de a judeca cu celeritate acest caz. Nu voi face comentarii cu privire la dosar. Voi demonstra în instanță datele cu privire la nevinovăţia mea. Vă asigur ca sunt demn de toată afecțiunea și încrederea pe care mi-ați arătat-o în aceste zile!

Sunt absolut conștient de cât de grea este această situație și nu voi încerca nicio secundă să disimulez sau să minimalizez momentul dar vă asigur pe toți că vom merge mai departe, mai fermi și mai hotărați! Nu voi lasa ca cele întâmplate să-mi afecteze activitatea și voi munci în continuare cu același drag pentru Neamț și pentru România!

Celor care sperau că prin această acțiune a procuraturii nu îmi voi continua activitatea de președinte al Consiliului Județean Neamț le transmit că nu voi renunța la exercitarea mandatului pe care nemțenii mi l-au încredințat. Avem treabă în perioada următoare, avem proiecte de implementat.

Sunt sigur că voi toți îmi veți fi în continuare alături pentru a ne duce la bun sfârșit toate proiectele promise, deoarece încrederea oamenilor este cea mai de preț resursă pe care o putem avea!

×
Subiecte în articol: Ionel Arsene reactie gratii
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close