Antena 3 CNN Actualitate Social Izaura Anghel: Nu a făcut Mircea Băsescu niciun pas fără Traian Băsescu

Izaura Anghel: Nu a făcut Mircea Băsescu niciun pas fără Traian Băsescu

Izaura Anghel: Nu a făcut Mircea Băsescu niciun pas fără Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
08 Ian 2016   •   17:41

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, se arată total nemulțumită de pedeapsă primită de Mircea Băsescu în dosarul de trafic de influență, adăugând că ea a primit o pedeapsă mai mare, deși nu a săvârșit nicio infracțiune, spre deosebire de fratele fostului președinte.

”Eu am fost condamnată pe nedrept”, a spus Izaura Anghel, vineri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

În plus, ”nu a făcut Mircea (Băsescu - n.r.) niciun pas fără Traian (Băsescu - n.r.)”, a continuat Izaura Anghel.
 
Fiica lui Bercea a explicat că se aștepta ca fratele fostului președinte să primească o pedeapsă mai mare, mai ales că, spune Izaura Anghel, din condamnarea de 4 ani, Mircea Băsescu va executa, cel mai probabil, patru luni, având în vedere că a mai stat în arest.
 
”Eu am doi copii, nu știu cui o să-i las”, a mai spus fiica  lui Bercea, referindu-se la pedeapsa pe care a primit-o ea.
 
Mircea Băsescu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare în dosarul în care a fost judecat pentru trafic de influenţă. Fratele fostului preşedinte a fost acuzat că a primit 250.000 de euro de la familia lui Bercea Mondial pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care acesta era judecat pentru tentativă de omor.

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close