x close

Fii alături de noi!

Mama unui copil internat la Marie Curie: Nu mai reacționa la stimuli

de 21 Feb 2016   •   00:28
Mama unei fetiţe care este internată la spitalul Marie Curie din Capitală a povestit sâmbătă, la Antena 3, despre cazul copilului său cu sindrom hemolitic uremic și cum a fost trimisă de la Pitești la București, după ce acolo nu a funcționat un tratament.
 
Lavinia Marinescu a spus că totul a început pe 2 februarie, atunci când s-a prezentat cu fetița la medic, pentru că avea scaun rozaliu. 
 
A internat copilul la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Apoi, ”de la șapte scaune, a ajuns la 30 de scaune pe zi, nu mai poftă de mâncare, nu mai reacționa la stimuli”, a povestit Lavinia Marinescu, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de știri, de la Antena 3.
 
Femeia spune că a alertat medicul, care i-a schimbat tratamentul copilului. Îi revenise pofta de mâncare, dar fetița nu era într-o stare bună. Ulterior, de la spitalul de Pediatrie din Pitești, femeia a fost trimisă cu copilul în Capitală, cu suspiciunea de sindrom hemolitic uremic.
 
”S-a și confirmat. Acum, funcțiile copilui sunt foarte bune, analizele sunt bune, sperăm ca în câteva zile să scăpăm de dializă și să o externeze”, a spus mama fetiței, Lavinia Marinescu.
 
poza

Actualitate

Cruzime. Patru căței, băgați în smoală până la gât și lăsați să se chinuie

Patru pui de cățel acoperiți cu smoală fierbinte și culcați la pământ au fost găsiți pe o stradă dintr-un oraș mare din România, potrivit Daily Mail. Doi dintre cățeluși sunt aproape...

26 Iul 2016  •  01:48

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Secretul Irinei Loghin. Ce a făcut cântăreața de 75 de ani, ca să arate așa bine

Irina Loghin, la cei 75 de ani pe care îi are, a fost și ea clienta unui cabinet estetic, unde a suferit o intervenție destul de dureroasă, potrivit Libertatea.ro. Nu, artista nu și-a făcut implant cu...

26 Iul 2016  •  00:43

sati