x close

Fii alături de noi!

Mama unui copil internat la Marie Curie: Nu mai reacționa la stimuli

de 21 Feb 2016   •   00:28
Mama unei fetiţe care este internată la spitalul Marie Curie din Capitală a povestit sâmbătă, la Antena 3, despre cazul copilului său cu sindrom hemolitic uremic și cum a fost trimisă de la Pitești la București, după ce acolo nu a funcționat un tratament.
 
Lavinia Marinescu a spus că totul a început pe 2 februarie, atunci când s-a prezentat cu fetița la medic, pentru că avea scaun rozaliu. 
 
A internat copilul la Spitalul de Pediatrie din Pitești. Apoi, ”de la șapte scaune, a ajuns la 30 de scaune pe zi, nu mai poftă de mâncare, nu mai reacționa la stimuli”, a povestit Lavinia Marinescu, sâmbătă, la emisiunea Dincolo de știri, de la Antena 3.
 
Femeia spune că a alertat medicul, care i-a schimbat tratamentul copilului. Îi revenise pofta de mâncare, dar fetița nu era într-o stare bună. Ulterior, de la spitalul de Pediatrie din Pitești, femeia a fost trimisă cu copilul în Capitală, cu suspiciunea de sindrom hemolitic uremic.
 
”S-a și confirmat. Acum, funcțiile copilui sunt foarte bune, analizele sunt bune, sperăm ca în câteva zile să scăpăm de dializă și să o externeze”, a spus mama fetiței, Lavinia Marinescu.
 
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

sati