Antena 3 CNN Actualitate Social Medicul Mihai Lucan a depus plângere penală la Parchetul General împotriva deputatului Emanuel Ungureanu

Medicul Mihai Lucan a depus plângere penală la Parchetul General împotriva deputatului Emanuel Ungureanu

Medicul Mihai Lucan a depus plângere penală la Parchetul General împotriva deputatului Emanuel Ungureanu
10 Ian 2018   •   10:11

Medicul Mihai Lucan a depus, prin intermediul avocaţilor, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, o plângere penală pe numele deputatului USR Emanuel Ungureanu, pe care îl acuză de compromiterea intereselor justiţiei, în dosarul instrumentat împotriva sa de DIICOT.

În plângerea depusă, Emanuel Ungureanu este acuzat că a dezvăluit intenţionat şi în mod tendenţios jurnaliştilor informaţii trunchiate, pentru a crea o „presiune mediatică asupra instanţelor de judecată”.

De asemenea, potrivit plângerii, multe dintre informaţiile furnizate de deputatul USR procurorului DIICOT Marian Delcea se bazau, de fapt, pe "analize proprii" ale unor informaţii primite de la diverse surse, potrivit luju.ro.

Aceste informaţii sunt, potrivit plângerii penale, dovedibile prin compararea declaraţiilor de presă care se regasesc în presă cu conţinutul declaraţiilor date de Emanuel Ungureanu la DIICOT.

Medicul Mihai Lucan mai arată, în plângere, că procurorul de caz Marian Delcea ar fi susţinut în timpul audierii din 3 ianuarie 2018 a deputatului Emanuel Ungureanu că acesta din urmă deţine calitatea de "colaborator 'cu acte' al DIICOT", încă din 2007-2008, precizează sursa citată.

 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close