Antena 3 CNN Actualitate Social MESAJE DE PAŞTE. Ce urări puteți trimite apropiaților de Paște

MESAJE DE PAŞTE. Ce urări puteți trimite apropiaților de Paște

MESAJE DE PAŞTE. Ce urări puteți trimite apropiaților de Paște
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Apr 2017   •   15:07

MESAJE DE PAŞTE. În caz că sunteți în pană de idei, vă oferim o selecție de mesaje pe care puteți să le trimiteți celor apropiați de Paștele catolic.

MESAJE DE PAŞTE. CRISTOS A ÎNVIAT! Paştele rămâne cea mai importantă sărbătoare creştină, cea mai vasta atât în semnificaţii cât şi în obiceiuri. Trăieşte de Paşti, prin rugăciune, o adevărată sărbătoare.

MESAJE DE PAŞTE. „Dacă ești singur, îți doresc să ai parte de dragoste. Dacă ești trist, îți doresc să ai parte de fericire. Dacă ești tulburat, îți doresc să ai parte de liniște. Dacă te simți gol pe dinăuntru, îți doresc să fii plin de speranță. Paște fericit!”

MESAJE DE PAŞTE. „Paștele să îți umple casa de fericire, prosperitate și sănătate. Sărbători fericite!”

MESAJE DE PAŞTE. „Fie ca Domnul să te binecuvânteze de acest Paște și să îți ofere un nou început, plin de prosperitate, succes și fericire. Paște fericit!”

MESAJE DE PAŞTE. „Paștele este o promisiune, pentru că Dumnezeu ne înnoiește în fiecare primăvară. Fie ca acest Paște să îți umple inima cu pace și bucurie. Sărbători Fericite!”

MESAJE DE PAŞTE. „Spiritul Paștelui este despre speranță, iubire și bucuria de a trăi. Paște fericit!”

MESAJE DE PAŞTE. „Răstignirea lui Iisus ne arată că dragostea lui Dumnezeu este mai presus de orice. Să ai un Paște fericit!”

MESAJE DE PAŞTE. „Fie ca Lumina Învierii Domnului să vă umple casa de speranță, iubire, sănătate și prosperitate. Paște fericit!”

MESAJE DE PAŞTE. „Învierea Domnului Iisus să îți aducă în suflet Iubire și Bucurie! Nu uita că destinul Său a fost crucea, scopul Său a fost dragostea, iar motivul Lui ai fost tu!”

MESAJE DE PAŞTE. CRISTOS A ÎNVIAT! "Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!”

MESAJE DE PAŞTE. „E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Bucuria vine din lucrurile mărunte, dragostea faţă de frumos vine din trăirile noastre. Trăieşte cu adevărat Învierea Domnului!”

MESAJE DE PAŞTE. „Abia aştept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Până atunci aveţi grijă de voi şi faceţi curăţenie în casă şi în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm aşa cum se cuvine!”

MESAJE DE PAŞTE. „Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine şi la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi tot mai mult! Hristos a înviat!”

MESAJE DE PAŞTE. „Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!”

MESAJE DE PAŞTE. Sentimentul de Paste nu se sfarseste niciodata, el semnaleaza un nou inceput al naturii de primavara si al prieteniei. Ii doresc Paste Fericit celui mai bun prieten al meu!

MESAJE DE PAŞTE. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

MESAJE DE PAŞTE. Lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca drumul in viata si sa va aduca liniste si pace in suflet. Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

MESAJE DE PAŞTE. Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie un moment unic de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie. CRISTOS A INVIAT!

MESAJE DE PAŞTE. Cristos a inviat! Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului. Invierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Un fapt care ne priveste pe noi, ne este data sa o dobandim si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni…

MESAJE DE PAŞTE. Învierea Domnului este un mesaj de dragoste, speranta si bunavointa. Paste Fericit!

MESAJE DE PAŞTE. Priveste prin credinta spre Golgota, spre cununa de spini, pune mana in ranile cuielor, opreste-te si asculta soapta lui ISUS: "Pentru tine am facut-o." Sarbatori fericite! CRISTOS A INVIAT!

MESAJE DE PAŞTE. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spiritoale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii.

MESAJE DE PAŞTE. Fie ca ingerii sa te protejeze, tristetea sa te uite, bunatatea sa te inconjoare si Dumnezeu sa te binecuvanteze. Paste Fericit!

MESAJE DE PAŞTE. Mantuitorul a avut o cruce de lemn si o inima de aur. Azi multi vrem cruci de aur si inimi de lemn. Fie ca in clipa vestirii, intr-un glas al Invierii Celui fara de moarte, sa renasca si puterea noastra de a iubi si a ierta. Paste fericit!

×
Subiecte în articol: SMS felicitari urari urari mesaje de Paște
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close