Antena 3 CNN Actualitate Social Mesajul cutremurător al preotului din Dolj care s-a sinucis: ”Nu lăsa ambiția și orgoliul să pună stăpânire pe ceea ce simți”

Mesajul cutremurător al preotului din Dolj care s-a sinucis: ”Nu lăsa ambiția și orgoliul să pună stăpânire pe ceea ce simți”

Mesajul cutremurător al preotului din Dolj care s-a sinucis: ”Nu lăsa ambiția și orgoliul să pună stăpânire pe ceea ce simți”
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
21 Noi 2017   •   16:39

Preotul Ionel Neagu, în vârstă de 40 ani, şi-a pus capăt zilelor sâmbătă, iar trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit de vecini în curtea casei parohiale din satul Grindeni, Dolj.

Potrivit libertatea.ro, preotul şi-a explicat gestul printr-un bilet de adio în care menționa că a decis să îşi ia viața din cauza unor neînțelegeri familiale. În biletul de adio, acesta își cerea scuze familiei și lui Dumnezeu pentru gestul pe care l-a făcut.

Preotul fusese recent la Craiova, acolo unde stă soția sa, pe care nu a reușit să o înduplece să se împace, iar gândul că divorțul de aceasta îl va îndepărta de cei doi copii, Bianca și Andrei, l-a împins spre suicid.

În urmă cu doi ani, acesta a publicat pe Facebook un mesaj prin care susținea că este bine sp apreciezi un om cât este în viața ta.

”Apreciază o persoană atunci când ea există în viața ta și când lupta să-ți arate cât te iubește. La un moment dat, va obosi și va pleca. Și, poate, abia atunci vei ințelege cât era de importantă pentru tine. Nu lăsa ambiția și orgoliul să pună stăpânire pe ceea ce simți!”, a fost mesajul preotului pe Facebook.

×
Subiecte în articol: preot sinucidere mesaj gest
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close