Antena 3 CNN Actualitate Social #metoo. Un politician celebru acuză că a fost hărțuit sexual de un preot anglican. „Mi-a sărutat lobul urechii, am simţit că o să vărs”

#metoo. Un politician celebru acuză că a fost hărțuit sexual de un preot anglican. „Mi-a sărutat lobul urechii, am simţit că o să vărs”

#metoo. Un politician celebru acuză că a fost hărțuit sexual de un preot anglican. „Mi-a sărutat lobul urechii, am simţit că o să vărs”
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihail Neamtu
19 Oct 2017   •   18:16

Fostul lider al partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, a scris un mesaj tulburător pe contul său de Facebook. Politicianul spune că a fost hărţuit sexual de un preot anglican, pe vremea când era student la Kings College London, în anul 2005.

Făcând această dezvăluire, Neamţu s-a alăturat campaniei #Metoo, prin care victimele abuzurilor sexuale sunt încurajate să-şi facă publice poveştile. 

„Am fost tratat cu vinuri şi mâncăruri fine. Era o sticlă de Merlot şi brânzeturi franţuzeşti, iar el îmi făcea numeroase complimente cu o voce moale şi înspăimântătoare. La acel moment nu eram însurat, iar doctorului Wybrew părea că îi place acest status al meu”, a povestit fostul lider al partidului Noua Republică.  

„În loc să-mi spună unde este camera oaspeţilor, m-am trezit condus de acest individ de vârstă mijlocie care flirta cu mine. Odată ce am ajuns amândoi în cameră, Wybrew a început să vorbească în şoaptă, în timp ce cu mişcări încete îmi aranja cearşaful. Gesturile sale senzuale erau evidente pentru mine, gesturi înspăimântătoare. Apoi, acest aşa zis preot celibatar s-a întors către mine şi m-a îmbrăţişat, împotriva voinţei mele. Apoi mi-a atins gâtul şi mi-a sărutat lobul urechii, am simţit că o să vărs. (...) Îmi doresc că Biserica Anglicană să îl dea afară pe acest individ libidinos”, a mai spus Neamţu.
 

×
Subiecte în articol: mihail neamtu abuz politician metoo
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close