Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Exces de putere Ministrul Agriculturii Petre Daea: „Oaia are doar dorința de a fi înțeleasă de toți”

Ministrul Agriculturii Petre Daea: „Oaia are doar dorința de a fi înțeleasă de toți”

Ministrul Agriculturii Petre Daea: „Oaia are doar dorința de a fi înțeleasă de toți”
01 Iul 2017   •   00:07

Ministrul Agriculturii Petre Daea a revenit la obsesia lui constantă, oaia, și rolul acestui animal în societatea românească.

După ce anterior a afirmat că „oaia este o statuie vie. (...)Uitați-vă dumneavoastră astăzi în orice parte a țării cât de frumos este acest animal pe pășunile verzi ale țării românești. Frunza o are toată lumea, dar oile ca în România nu. Lângă oaie găsești o frunză, lângă frunză nu poți să găsești o oaie”, acum, invitat în emisiunea „Exces de putere” de la Antena 3, ministrul Agriculturii a pledat din nou pentru înțelegerea oii.

„Oaia a unit generații, oaia a descoperit muntele și a populat muntele. Oaia a dat mâncare și ne-a îmbrăcat, oaia a dezvoltat industria lânii, oaia a creat localități, a generat comune și frumoase comune, uitați-vă în Sibiu, oaia a sudat generațiile, tata cu fiul, bunicul cu nepotul. Mărginimea Sibiului este construită din lâna oii, din brânza oii, din mielul oii. Astăzi, sigur că oaia are doar dorința de a fi înțeleasă de toți”, a spus Petre Daea.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close