Antena 3 CNN Actualitate Social Directorul CFR, dat afară după ce trenul în care era ministrul Transporturilor a avut întârziere

Directorul CFR, dat afară după ce trenul în care era ministrul Transporturilor a avut întârziere

Directorul CFR, dat afară după ce trenul în care era ministrul Transporturilor a avut întârziere
24 Oct 2017   •   10:25

Ministrul Transporturilor a anunţat că îl va demite pe directorul general al companiei CFR Infrastructură, Marius Chiper. Decizia a fost luată de Felix Stroe, după ce a călătorit cu trenul, pe ruta Bucureşti-Deva, şi a avut o întârziere de aproxmativ 50 de minute. Recent ministrul i-a demis pe şeful Gării de Nord şi pe şeful Regionalei CFR Bucureşti.

„Nu se poate să tolerăm lipsa de respect faţă de cetăţeni. Eu nu voi tolera, toleranţa este zero. Problemele întârzierii trenurilor nu sunt datorate faptului că materialul rulant este învechit. Sunt datorate infrastructurii, care provoacă aceste întârzieri. De aceea, dânsul (Chiper - n.r.) a fost demis astăzi. Nu pot să înţeleg cum pe calea ferată Bucureşti-Constanţa, în care s-au investit sute de milioane de euro pentru a fi modernizată şi este cea mai modernă din România, trenul trebuie să întârzie zeci de minute, decât ca şi lipsă de organizare, de preocupare, de exigenţă a conducătorului respectiv. I-am atras atenţia domnului Chiper, ieri, la ministerul Transporturilor. Culmea, ştia că vin la Deva şi totuşi acest tren a întârziat o oră. Şi nu a întârziat o oră azi, întârzie în fiecare zi. (...) Când o să vină viscolele, ce o să ne facem?”, a spus ministrul Transporturilor.
 

×
Subiecte în articol: demis ministrul transporturilor
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close