Antena 3 CNN Actualitate Social Monica Pop, amenințată cu moartea: Eu sunt medic și nu am auzit niciodată să moară un copil din cauza vaccinării

Monica Pop, amenințată cu moartea: Eu sunt medic și nu am auzit niciodată să moară un copil din cauza vaccinării

Monica Pop, amenințată cu moartea: Eu sunt medic și nu am auzit niciodată să moară un copil din cauza vaccinării
04 Ian 2018   •   16:37

Medicul Monica Pop a afirmat că a fost amenințată cu moartea pe o rețea de socializare. Motivul pentru care a fost amenințată este faptul că susține vaccinarea obligatorie. 

O persoană care se ascunde în spatele unui cont de Facebook cu nume de bărbat i-ar fi trimis medicului Monica Pop amenințări cu moartea după ce aceasta s-a declarat în favoarea obligativității vaccinării copiilor. 

”Am depus plângere”, a anunțat medicul. 

„Medicul șef al Unității de Primiri Urgență a fost internat cu rujeolă contactată de la copii nevaccinați și azi am primit un mesaj pe Facebook, care un oarecare Geoarge Sandu m-a amenințat cu moartea pentru că susțin vaccinările. Și că o să mă pândească pe stradă și că să am grijă cu mașinile și că pot primi o lovitură cu topor și să am grijă. Nu mi-a picat bine, dar nu m-am sperat. Am considerat că e bine să merg la organele de Poliție. Pe acest cont scrie că domnul respectiv a amenințat și pe domnul Arafat și pe doamna Firea. Eu cred că e o patologie pentru că cei care sunt împotriva vaccinării sunt foarte puțini. Eu sunt medic și nu am auzit niciodată să moară un copil din cauza vaccinării. Întotdeauna oamenii caută nod în papură”, a declatat medicul Monica Pop, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Monica Pop amenintare moarte motiv
Parteneri
Surpriză în ultimul sondaj pentru Primăria Bucureşti!
x close