Antena 3 CNN Actualitate Social Motivul dureros pentru care fiica Andei Călugăreanu nu și-a botezat copilul încă

Motivul dureros pentru care fiica Andei Călugăreanu nu și-a botezat copilul încă

Motivul dureros pentru care fiica Andei Călugăreanu nu și-a botezat copilul încă
27 Aug 2016   •   09:41

Fiica regretaţilor artişti Anda Călugăreanu şi Dan Tufaru a ajuns să trăiască din mila prietenilor şi după ce s-a căsătorit şi a devenit mămică. Soţul Ioanei Tufaru lucrează, însă pe bani puţini. Ea reuşeşte să se mai ”cârpească” din sumele primite din drepturile de autor ale celebrilor părinţi.

Ioana Tufaru (39 de ani) a născut prematur, anul trecut, pe data de 9 octombrie, un băieţel de numai 1,760 kilograme, care i-a adus femeii multă bucurie în suflet, după o viaţă plină de necazuri.

De problemele financiare nu a reuşit însă să scape. “Avem un an de când stăm în garsoniera dată de Gigi Becali. Ne este un pic mai bine, dar o ducem foarte greu cu banii. Eu nu lucrez pentru că am grijă de bebeluş, am un ajutor social de 400 de lei, iar Ionuţ (n.r. – tatăl copilului)  munceşte la o firmă de salubrizare şi primeşte lunar, cu tot cu bonuri de masă, suma de 1.450 de lei. Ne mai vin bani şi din alocaţia copilului, care este de 200 de lei pe lună. Pentru noi nu cumpărăm nimic, doar pe micuţ îl mai răsfăţăm, el e prinţul nostru. El mănâncă orice, este un mâncăcios”, ne-a povestit  Ioana Tufaru.

“O să-l botezăm pe 18 septembrie,  iar naşă va fi fosta soţie a tatălui meu, Dan Tufaru. Pentru mine este o minune copilul, mai ales că este primul. Este sănătos, ne bucurăm de el. Zice tot timpul «tata-tata». Este vesel, râde tot timpul. Are 11 luni, a trecut timpul. Sunt o femeie împlinită, dar aş fi fost mai mulţumită dacă trăia mama ca să îl vadă şi ea pe Luca. Marele meu regret este că băieţelul meu este un copil fără bunici, ei fiind importanţi în viaţa copiilor”.

×
Subiecte în articol: botez copil
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close