Antena 3 CNN Actualitate Social Noi detalii despre imaginea cu Dragnea, Maior și Kovesi. Dan Andronic: „Un personaj este tăiat din fotografie”

Noi detalii despre imaginea cu Dragnea, Maior și Kovesi. Dan Andronic: „Un personaj este tăiat din fotografie”

Noi detalii despre imaginea cu Dragnea, Maior și Kovesi. Dan Andronic: „Un personaj este tăiat din fotografie”
Sursa foto: Foto: Facebook/Victor Ponta
10 Sep 2018   •   15:37

Jurnalistul Dan Andronic a vorbit, la Antena 3, despre fotografia postată de fostul premier Victor Ponta, în care apar Liviu Dragnea, George Maior și Laura Codruța Kovesi.

Conform surselor Antena 3, fotografia ar fi fost făcută în 2013 sau 2014, la ziua de naștere a lui George Maior, pe vremea respectivă director al SRI.

Fotografia ar fi fost făcută la vila K2, o vilă de protocol a SRI.

„Pe analiză nu pare modificată în zona în care apar Dragnea și Maior. Însă orice fotograf profesionist, și acela era al SRI își face o încadratură a imaginii. Cât are în stânga, are și în dreapta. Dacă va uitați, în partea dreaptă a imaginii lipsește o bucată, o contrapartidă la Kovesi. Niciun aparat de fotografiat nu îți scoate fotografie pătrată, este clar că acolo a fost scos un personaj. Nu am nicio îndoială că Dragnea a fost acolo. Este ziua lui Maior, la K2, în Primaverii. Un personaj este tăiat din fotografie. Întrebarea este de ce a fost tăiat”, a spus Dan Andronic. 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close