Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei O jurnalistă străină, fascinată de vrăjitoarele din România. Ce a aflat de la cea mai puternică dintre ele

O jurnalistă străină, fascinată de vrăjitoarele din România. Ce a aflat de la cea mai puternică dintre ele

O jurnalistă străină, fascinată de vrăjitoarele din România. Ce a aflat de la cea mai puternică dintre ele
30 Iul 2017   •   23:38

O jurnalistă străină, care este fascinată de vrăjitoarele din România, a venit în țară să afle mai multe despre obiceiurile lor. Jurnalista a mers la cea care este considerată cea mai puternică vrăjitoare din România.

„În România, tărâmul lui Dracula și al superstițiilor, vrăjitoria nu doar a supraviețuit, dar o duce și bine”, a spus jurnalista.

Ca mai puternică vrăjitoare din România este Mihaela, care trăiește cu soțul ei, fiul și fiicele sale, care sunt și ele vrăjitoare.

Întrebată dacă este important să poate haine frumase în momentul în care fac un ritual, vrăjitoarea a spus că „da, pentru că în momentul în care eu sunt îmbrăcată strălucitor, eu eman fericire, dragoste”.

„Ca la moștenirea regală, puterea unei vrăjitoare e transferată viicei sale”, a constatat jurnalista.

Vrăjitoarea spune că are și leacuri împotriva suferinței din dragoste. „Atunci când suferi din dragoste, e cea mai grea boală de pe pănâmt și de aceea eu am leacuri pentru a face oamenii să nu mai sufere din dragoste”, a spus Mihaela.

Și nu doar ea este vrăjitoare. Și soțul ei face parte dintr-o astfel de familie. „El face parte dintr-o familie de vrăjitoare, eu vin dintr-o familie tot de vrăjitoare”.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close