Antena 3 CNN Actualitate Social O tânără a fost invitată la nunta prințului Harry cu Meghan Markle pentru că a adunat bani pentru copiii din România

O tânără a fost invitată la nunta prințului Harry cu Meghan Markle pentru că a adunat bani pentru copiii din România

O tânără a fost invitată la nunta prințului Harry cu Meghan Markle pentru că a adunat bani pentru copiii din România
01 Apr 2018   •   14:36

O tânără irlandeză a fost invitată la nunta prințului Harry pentru că a adunat bani pentru copiii din România. Daniella Timperley, din Randalstown, este unul dintre cei 600 de invitați la nunta anului.

Eleva de 18 ani din Irlanda de Nord este prima persoană din afara apropiaților mirilor și familiei regale care a anunțat că a primit o invitație la nunta regală din 19 mai. Ea a fost aleasă printre invitații la nuntă datorită muncii caritabile pe care o face.

Potrivit libertatea.ro, invitația la nunta regală a venit în aceeași săptămână în care Daniella a fost numită Top Youth Volunteer (n.r. Tânărul voluntar al anului”).

Vestea privind invitația primită la nuntă a fost dată pe contul de Twitter al școlii la care studiază adolescenta. “Ce săptămână a fost pentru Daniella! Nu numai că a fost numită Top Youth Volunteer 2018, ea a primit, de asemenea, o invitație la nunta regală a prințului Harry & Meghan Markle, ca urmare a muncii sale caritabile”, a fost mesajul publicat pe pagina școlii St Louis Grammar School.

Daniella se va alătura celor 599 de oaspeți invitați la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle la Capela St George, după care va participa la recepția organizată de regină la St George’s Hall.

×
Subiecte în articol: printul Harry Meghan Markle tanara nunta copii
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close