Antena 3 CNN Actualitate Social Le-a spus polițiștilor că a fost violată și i s-a furat telefonul. Ce au aflat polițiștii

Le-a spus polițiștilor că a fost violată și i s-a furat telefonul. Ce au aflat polițiștii

Le-a spus polițiștilor că a fost violată și i s-a furat telefonul. Ce au aflat polițiștii
19 Iul 2018   •   18:01

O tânără din Suceava a întreținut relații intime cu un tânăr, student. A sunat apoi la 112, reclamând că a fost violată și i s-a furat telefonul. Polițiștii au deschis o anchetă și au aflat adevărata poveste.

Concret, Ștefan Ș., din Gura Humorului, student masterand la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Suceava, a cunoscut o fată, pe Diana T., într-un club. Tânărul, un prieten al său și respectiva fată, aflată sub influența băuturilor alcoolice, au plecat din club și au ajuns la locuința ei, unde au întreținut relații intime. Cei doi bărbați au plecat apoi din casa fetei.

Înainte de a pleca, Ștefan Ș. a luat cu el telefonul fetei, din care a șters mai multe poze și conversații. Când și-a dat seama, fata a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că a fost violată și i-a fost furat telefonul, scrie suceavanews.ro.

În urma cercetărilor, anchetatorii au decis clasarea cauzei pentru viol, dar nu și pentru furtul telefonului. Tânărul a fost condamnat la zece luni de închisoare cu suspendare.

×
Subiecte în articol: viol politisti telefon Suceava
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close