Antena 3 CNN Actualitate Social Primele mărturii ale mamei copiilor abuzați în lift: Băiatul este extrem de afectat

Primele mărturii ale mamei copiilor abuzați în lift: Băiatul este extrem de afectat

Primele mărturii ale mamei copiilor abuzați în lift: Băiatul este extrem de afectat
08 Ian 2018   •   12:46

Update: „Nu mai au acces la televizor. Copiii sunt bine deocamdată. Băiatul a rămas traumatizat și încă este traumatizat. Nu vrea să iasă afară, nu vrea să facă nimic, vrea doar să stea în casă. Băiatul nu mai spune, decât dacă este întrebat de mine sau de tatăl lui. Și fata nu a prea spus de la început, a fost ceva ce a reținut-o. Vom merge la Protecția Copilului pentru consiliere psihologică. Un comportament schimbat văd doar la băiat. Este mai timid, mai fricos ca înainte. În casă ne zice mai mereu să îl închidem, să fie sigur că am închis ușa de două ori cu cheia”, a spus mama copiilor.

Întrebată despre expertizele medico-legale, femeia a spus că „este ok fata, nu este nimic altceva. Nu a existat un contact sexual sau un alt contact”.

Știrea inițială. Pedofilul care a abuzat sexual doi copii în lift a fost prins. Bărbatul este de peste zece ani în Poliția Română și a fost recunoscut de colegii săi.

„Nu mai pot, tremur toată, m-a luat inima”, a spus mama copiilor, după ce a aflat că agresorul a ajuns pe mâna Poliției.

Întrebată dacă se va prezenta la Poliție, femeia a spus „vă dați seama, sunt și fericită și supărată că l-au prins așa greu, dar e bine că l-au prins”.

Cât despre copii, băiețelul în vârstă de cinci ani este încă afectat de ce s-a întâmplat în lift. „Fetița este bine, băiatul este traumatizat”, a spus mama celor doi.

×
Subiecte în articol: copii mama lift pedofil
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close