Antena 3 CNN Actualitate Social Pericol pe litoral. Șapte persoane aproape de înec, din cauza valurilor mari și a curenților. Una este dată dispărută

Pericol pe litoral. Șapte persoane aproape de înec, din cauza valurilor mari și a curenților. Una este dată dispărută

Pericol pe litoral. Șapte persoane aproape de înec, din cauza valurilor mari și a curenților. Una este dată dispărută
10 Aug 2018   •   20:22

Valuri mari și curenți puternici pe litoral. Altfel spus, risc mare de înec. Deși au arborat steagul roșu ce interzice scăldatul, salvamarii au fost ignorați chiar și de către adulții însoțiți de copii. 

Vineri, în doar câteva ore, au fost nu mai puțin de șapte persoane în pericol de înec, una dintre acestea fiind dată dispărută, iar alta fiind transportată în comă la spital.

Valurile sunt spectaculoase, dar uneori pot fi mortale. Forța lor este foarte mare, iar curenții puternici te pot dezorienta rapid și este nevoie de doar câteva secunde ca să ajungi sub apă, scrie libertatea.ro.

Au fost probleme pe toate plajele, din sudul litoralului din Vama Veche și până în nord, în stațiunea Mamaia. Pompierii cu ambarcațiunile de salvare, echipajele medicale de pe autospecialele Serviciului de Ambulanță, SMURD, elicopter și salvamarii au avut bătăi de cap.

×
Subiecte în articol: pericol inec litoral
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close