Antena 3 CNN Actualitate Social Polițista Melania Renghea, inculpată că și-a înjunghiat șeful, condamnată definitiv la cinci ani de închisoare

Polițista Melania Renghea, inculpată că și-a înjunghiat șeful, condamnată definitiv la cinci ani de închisoare

Polițista Melania Renghea, inculpată că și-a înjunghiat șeful, condamnată definitiv la cinci ani de închisoare
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    26 Mai 2016   •   21:18

Polițista Melania Renghea - inculpată pentru tentativă de omor comisă asupra fostului ei șef, Gheorghe Barbu, după ce l-a acuzat pe acesta de viol - a fost condamnată definitiv joi, de Curtea de Apel Craiova, la închisoare executată în regim de detenție, potrivit agerpres.ro.

De asemenea, polițista a mai fost obligată să-i achite fostului șef suma de 1.500 lei, cheltuieli judiciare, se arată pe portalului instanței.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au dispus, în iulie 2013, trimiterea în judecată a Melaniei Renghea, agent principal de poliție la IPJ Olt, pentru infracțiunea de tentativă de omor calificat, după ce aceasta, în decembrie 2012, l-a înjunghiat pe fostul său șef, polițistul Gheorghe Barbu, cu un cuțit de bucătărie.

Melania Renghea l-a acuzat pe Barbu, dar și pe alți polițiști din IPJ Olt, procurori și avocați, de viol. 

Procurorii au menționat în rechizitoriul întocmit, referitor la plângerea formulată de femeie, cu privire la presupuse abuzuri sexuale comise asupra acesteia de către ofițeri de poliție din cadrul IPJ Olt, procurori și avocați, că din cercetările efectuate în cauză a rezultat că faptele sesizate nu există.

După incidentul în care au fost implicați Melania Renghea și Gheorghe Barbu, la sfârșitul anului 2012 au urmat o serie de schimbări la conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Olt.

Citiți și Poliţista care şi-a înjunghiat fostul şef, Melania Renghea, cercetată pentru furt şi violare de domiciliu

×
Subiecte în articol: Craiova viol omor tentativa de omor
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close