Antena 3 CNN Actualitate Social Președintele ANPC, despre sistemul bancar: Primim peste 50 de reclamații pe zi

Președintele ANPC, despre sistemul bancar: Primim peste 50 de reclamații pe zi

Președintele ANPC, despre sistemul bancar: Primim peste 50 de reclamații pe zi
30 Aug 2017   •   22:35

Președintele ANPC, Bogdan Pandelică, a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, despre raportul privind sistemul bancar. Acest lucru după ce premierul Tudose a cerut ANPC să facă public acest raport.

 „O rugăminte mare către Ministerul Economiei. La mine a ajuns o sinteză a activităţilor de control făcută de ANPC în sistemul bancar. Dat fiind faptul că ANPC e în coordonarea dumneavoastră, vreau ca acest raport să fie pe site, public”, a spus premierul Mihai Tudose.

Citește și: Premierul Tudose a cerut ANPC să facă public raportul privind sistemul bancar: Va fi o lectură frumoasă şi interesantă pentru toată lumea

„Fie că vorbim aici despre lipsa de informare a consumatorului, aceste lucruri au fost constatate și au fost date publicității prin acest raport. Au fost date amenzi în valoare de peste 15 miliarde de lei vechi, peste 132 de mii de euro recuperați de la bănci în favoarea consumatorilor, peste 375 de mii de CHF, moneda elvețiană și peste 65 de mii de dolari. Dincolo de aceste cifre, există o serie de sesizări ale consumatorilor. Primim peste 40-50 de reclamații pe zi”, a declarat președintele ANPC.

×
Subiecte în articol: mihai tudose reclamatii sistemul bancar
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close