Antena 3 CNN Actualitate Social Primăria Capitalei va demara procedura de achiziție a 100 de ambulanțe

Primăria Capitalei va demara procedura de achiziție a 100 de ambulanțe

Primăria Capitalei va demara procedura de achiziție a 100 de ambulanțe
Sursa foto: Foto: Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov - Micro 4/ Facebook
21 Sep 2017   •   13:16

Primăria Capitalei va demara procedura de achiziție a 100 de ambulanțe pentru Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, a anunțat, joi, într-o conferință de presă, Gabriela Firea.

"Cele 100 de ambulanțe sunt necesare deoarece actualul parc de intervenție al SABIF conține 108 ambulanțe, dintre care aproape 70 sunt depășite din punct de vedere tehnic. Din discuția cu doamna Alis Grasu (managerul SABIF — n.r.) am înțeles că sunt — de foarte multe ori și medicii, și asistentele acționează eroic — probleme în ceea ce privește mașinile de ambulanță dotate corespunzător cu care să se ajungă la pacienți", a transmis Gabriela Firea.

Potrivit stiri.tvr.ro, investiția totală a celr 100 de ambulanțe va fi de 8,5 milioane de euro.

"Suma totală pentru achiziția celor 100 de ambulanțe este de 8,5 milioane de euro. 4,6 milioane de euro din această sumă vor proveni din dividendele pe care le are de încasat Primăria Generală de la Apa Nova, pachetul pe care îl deține Municipalitatea de 16,31%, iar restul de sumă va fi acoperită din bugetul local. Consider că nu este o cheltuială, ci o investiție în sănătatea bucureștenilor și a ilfovenilor", a mai declarat primarul Capitalei.

×
Subiecte în articol: ambulante achizitie procedura interventie
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close