Antena 3 CNN Actualitate Social Protest în fața Guvernului: „România, condamnată la tăcere”. Sute de oameni cu benzi negre pe ochi

Protest în fața Guvernului: „România, condamnată la tăcere”. Sute de oameni cu benzi negre pe ochi

Protest în fața Guvernului: „România, condamnată la tăcere”. Sute de oameni cu benzi negre pe ochi
17 Dec 2017   •   17:23

Zeci de oameni au participat, duminică, la un flashmob care a avut loc în Piaţa Victoriei, organizat pe reţelele de socializare, manifestanţii acoperindu-şi ochii cu benzi negre. Protestul a fost faţă de modificările aduse legilor justiţiei.

Protestatarii au stat cu faţa spre Palatul Victoria, în tăcere, timp de 30 de minute. Printre aceştia a fost şi actriţa Oana Pellea.

„Orice formă de protest e binevenită în cazul în care nu sunteţi mulţumiţi cu ceea ce se întâmplă în ţara noastră. Politicienii îşi văd de drumul lor, noi ne vedem de drumul nostru şi suntem într-o ţară liberă în care putem manifesta când nu suntem de acord cu ceea ce se întâmplă în ţară. Nu am niciun mesaj pentru cei ce votează amendamentele, sper să nu se voteze pentru că, dacă se va vota, această democraţie pe care noi am câştigat-o în atâţia şi atâţia ani, se cam pune capăt. Şi vom avea o ţară în care sitemul judiciar nu este făcut pentru oamenii de rând", a declarat Oana Pellea.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: protest guvern România
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close