Antena 3 CNN Actualitate Social Raed Arafat, audiat la Parchetul General, în dosarul violenţelor de la protestul din 10 august

Raed Arafat, audiat la Parchetul General, în dosarul violenţelor de la protestul din 10 august

Raed Arafat, audiat la Parchetul General, în dosarul violenţelor de la protestul din 10 august
14 Sep 2018   •   14:46

Update: „Discuția a fost despre coordonare. Noi nu am dat datele la un moment în care nimeni nu știa nimic, nu am dat date secrete. Noi am raspuns la unele speculații. La nivelul structurilor care au intervenit din partea noastră, au fost și ei expuși pentru că nu au lucrat cu masca de protecție. Era o chestiune de bun simț, după speculații că lumea să meargă la control, noi am spus să nu meargă la control, dacă nu au probleme. Comentariile erau un atac, că noi am spus oamenilor să nu mergă la medic, dacă nu au probleme”, a spus Raed Arafat, după audierea la Parchetul General. 

Știrea inițială

Secretarul de stat Raed Arafat şi generalul Dan Iamandi, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, sunt audiaţi, vineri, la Parchetul General.

Potrivit unor surse, aceştia dau explicaţii despre ce s-a întâmplat la protestul din 10 august. 

La protest, peste 400 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Arafat a stârnit mânia protestatarilor la câteva zile după miting, când a susţinut că persoanele care au fost expuse gazelor lacrimogene nu trebuie să se ducă la spital dacă nu au simptome.

Arafat explica atunci că substanţele folosite de jandarmi nu au efect pe termen lung asupra organismului. 

 

×
Subiecte în articol: Raed Arafat audiat Parchetul general
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close