Antena 3 CNN Actualitate Social Răsturnare de situație în privința criminalei de la metrou. Ce s-a descoperit în urmă cu puțin timp

Răsturnare de situație în privința criminalei de la metrou. Ce s-a descoperit în urmă cu puțin timp

 Răsturnare de situație în privința criminalei de la metrou. Ce s-a descoperit în urmă cu puțin timp
16 Dec 2017   •   12:18

Magdalena Șerban, criminala de la metrou, a stat aproape o lună în Complexul social ”Sfântul Ioan”, ajungea la cină și pleca dimineața, după micul dejun. În perioada în care a stat în centrul social, Magdalena Șerban a fost expertizată psihologic.

Era apatică, nu comunica cu nimeni, dar nici nu ridica vreo suspiciune că ar avea o suferință psihică sau o tulburare de comportament care să atenționeze că ar putea comite o crimă, spune, Cosmina Simiean Nicolescu, directorul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București.

Cei care au evaluat-o psihologic pe Magdalena Șerban au constatat doar că era apatică. În perioada în care a stat în centrul social, Magdalena Șerban nu a fost implicată în nicio altercație. Era o persoană retrasă și nu avea relații cu nimeni.

”Cât a locuit în centru, nu a existat niciun indiciu care să trădeze ceea ce urma să se întâmple. Era mai degrabă apatică, nu vorbea despre ea, nu comunica cu cei din jur”, spune Cosmina Simiean Nicolescu, scrie Libertatea.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close