Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Reconstituirea accidentului rutier în care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Reconstituirea accidentului rutier în care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Reconstituirea accidentului rutier în care a murit Dan Condrea, patronul Hexi Pharma
de M.Z.    |    23 Mai 2016   •   20:22

O reconstituire a accidentului în care a murit Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma, a fost făcută, luni, de un expert în conducere defensivă, care susține că acțiunea a fost premeditată.

Reconstituirea accidentului a fost prezentată luni, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Lipsa urmelor de frânare de la locul accidentului, la fel ca și petele de ulei prezente pe iarbă, și nu asfalt, îl face pe Sorin Bădică, expert în conducere defensivă, să spună că accidentul ar fi fost unul premeditat.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Cazul Hexi - primele NECONCORDANȚE: Poliția a declarat o vârstă diferită a șoferului mort față de vârsta lui Condrea

Citiți și: Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

Primele imagini de la locul accidentului lui Dan Condrea

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close