Antena 3 CNN Actualitate Social REFERENDUM FAMILIE 2018. Un tânăr care studiază la Şcoala de Poliţie a votat de două ori pentru că s-a răzgândit

REFERENDUM FAMILIE 2018. Un tânăr care studiază la Şcoala de Poliţie a votat de două ori pentru că s-a răzgândit

REFERENDUM FAMILIE 2018. Un tânăr care studiază la Şcoala de Poliţie a votat de două ori pentru că s-a răzgândit
Sursa foto: foto: Agerpres
06 Oct 2018   •   17:15

REFERENDUM FAMILIE 2018Persoana care a votat la două secţii diferite, în Prahova, motivând că a decis să recurgă la acest gest deoarece şi-a dat seama că nu a ştampilat opţiunea dorită, este elev în primul an la Şcoala de Poliţie din Câmpina. Elevul ar putea fi sancţionat disciplinar.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Directorul Şcolii de Poliţie, Vasile Tache, a declarat că tânârul, care are 22 de ani, este din Sighetul Marmaţiei şi este elev în primul an.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Tache a spus că a discutat cu elevul, iar acesta din urmă a declarat că a votat de două ori pentru că prima oară a greşit.

REFERENDUM FAMILIE 2018. ”A votat în Câmpina. Sunt cercetări care se fac acum. S-a discutat cu el. A zis că şi-a dat seama că a greşit şi a votat a doua oară cum dorea iniţial. Vom dispune şi noi măsuri disciplinare în funcţie de rezultatul anchetei”, a declarat Tache.

 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: REFERENDUM FAMILIE 2018
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close