Antena 3 CNN Actualitate Social Rupere de nori în Capitală: Străzi inundate şi copaci căzuţi peste maşini. Cum arată bilanțul ISU - FOTO+VIDEO

Rupere de nori în Capitală: Străzi inundate şi copaci căzuţi peste maşini. Cum arată bilanțul ISU - FOTO+VIDEO

Rupere de nori în Capitală: Străzi inundate şi copaci căzuţi peste maşini. Cum arată bilanțul ISU - FOTO+VIDEO
07 Iul 2018   •   18:33

Update: ISU Bucureşti - Ilfov a reactualizat situația și bilanțul în urma codului portocaliu de ploi și vijelii care s-a abătut asupra Bucureștiului.

ISU Bucureşti - Ilfov a intervenit sâmbătă în Capitală, care s-a aflat sub cod portocalliu de ploi şi vijelii, pentru a ridica mai mulţi copaci căzuţi pe carosabil sau pe maşini şi în cazul unor case şi curţi inundate.

21 de copaci căzuţi pe carosabil sau pe maşini,13 autovehicule avariate, 6 curţi sau locuinţe inundate.

Pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă, ISU Bucureşti - Ilfov a intervenit cu peste 100 de pompieri, 32 de autospeciale şi 9 motopompe.

Update: ISU Bucureşti - Ilfov a intervenit sâmbătă în Capitală, care s-a aflat sub cod portocalliu de ploi şi vijelii, pentru a ridica mai mulţi copaci căzuţi pe carosabil sau pe maşini şi în cazul unor case şi curţi inundate.

Conform ISU, până la ora 17:00, intefvenţiile au vizat 17 copaci căzuţi pe maşini sau pe carosabil şi în cazul a doi stâlpi căzuţi din cauza furtunii.

De asemenea, au acţionat în cazul a 3 case şi curţi inundate şi pentru degajarea apei acumulate pe carosabil.

Știre inițială: Mai mulţi copaci au căzut pe maşinile şi străzile din Capitală în urma ploii torenţiale de sâmbătă, echipajele Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă intervenind pentru gestionarea situaţiei.

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Capitală intervine, după ce mai mulţi copaci au căzut pe maşini şi pe mai multe artere din Bucureşti. Potrivit ISU Bucureşti, copacii căzuţi sunt pe bulevardul Ghencea, şoseaua Mihai Bravu, Calea Vitan.

De asemenea, tot în Bucureşti se intervine la locuinţe unde s-a acumulat apă.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close