Antena 3 CNN Actualitate Social S-a întors de la muncă din străinătate și a snopit-o în bătaie pe soția lui. Motivul halucinant pentru care un român a făcut acest lucru

S-a întors de la muncă din străinătate și a snopit-o în bătaie pe soția lui. Motivul halucinant pentru care un român a făcut acest lucru

S-a întors de la muncă din străinătate și a snopit-o în bătaie pe soția lui. Motivul halucinant pentru care un român a făcut acest lucru
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Feb 2018   •   12:02

Caz halucinant în județul Dâmbovița. O femeie de 28 de ani şi-a reclamat la poliție soţul, după ce acesta a snopit-o în bătaie.

Bărbatul a recunoscut că și-a bătut soția, însă le-a spus agenţilor că femeia îl înşela, ba mai mult, i-ar fi dat presupusului sau amant banii pentru care el muncise din greu, în străinătate. După aceste dezvăluiri, tânăra şi-a retras plângerea.

Bărbatul de 35 de ani este căsătorit de zece ani şi este tatăl unui băiat de 8 ani. A decis să plece la muncă în Germania, pentru un trai mai bun celor de acasă. A aflat, însă, că soţia l-ar fi înşelat, aşa că, zilele trecute, s-a întors în ţară fără să o anunţe.

S-a dus direct la magazinul unde ea lucrează ca vânzătoare şi i-a cerut telefonul mobil. A găsit în agenda memorat un număr cu numele “iubirea mea secretă” şi mai multe mesaje în care soţia şi respectivul vorbeau despre banii soţului, pierduţi de amantul femeii la jocurile de noroc, informează stirileprotv.ro.

În acel moment, bărbatul şi-a pierdut cumpătul şi a bătut-o pe soţie atât de rău încât a fost dusă la spital cu ambulanţa.

×
Subiecte în articol: munca bani amant sotie bătaie Politie reclamatie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close