Antena 3 CNN Actualitate Social S-a oferit să ajute o bătrână la curățenie, dar i-a furat toți banii. Ce plan a pus la cale hoața

S-a oferit să ajute o bătrână la curățenie, dar i-a furat toți banii. Ce plan a pus la cale hoața

S-a oferit să ajute o bătrână la curățenie, dar i-a furat toți banii. Ce plan a pus la cale hoața
23 Iun 2017   •   18:06

O pensionară, din Targoviste, a fost jefuită de o individă care i-a intrat în casă sub pretextul că o invită la un parastas, potrivit ProTV.

Apoi, femeia s-a oferit să o ajute o bătrână la curățenie. Individa a găsit niște bani când ștergea praful prin bibliotecă și a plecat imediat cu ei.

„A venit că era în doliu. Zicea că a murit mama ei și face parastas, să vin și eu. I-am spus că nu pot. N-am invitat-o, dar am lăsat-o să intre, să îmi spuna necazul ei. Mi-a luat banii dn bibliotecă, că s-a oferit să îmi steargă praful...”, a povestit bătrâna, care a rămas fără 600 de lei, bani care erau pentru plata impozitelor la primărie.

Vecinii nu înțeleg de ce pensionara s-a lăsat păcălită, mai ales că s-au întâmplat multe alte cazuri de înșelăciune și furt în oraș, în ultimele luni.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru furt calificat. Dacă va fi prinsă și găsită vinovată, individa riscă până la 7 ani de închisoare.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close