Antena 3 CNN Actualitate Social Scandal cât casa, pentru un bloc ridicat lângă parc. ISC: Autorizația de construcție nu respectă certificatul de urbanism

Scandal cât casa, pentru un bloc ridicat lângă parc. ISC: Autorizația de construcție nu respectă certificatul de urbanism

Scandal cât casa, pentru un bloc ridicat lângă parc. ISC: Autorizația de construcție nu respectă certificatul de urbanism
de M.Z.    |    25 Iun 2016   •   16:00

Un bloc de 11 etaje se ridică fără probleme în locul unui spaţiu verde din inima Capitalei, chiar dacă Inspectoratul de stat în Construcţii spune că Autorizaţia de Construire ar fi fost emisă ilegal. 

Imobilul are deja două etaje, iar muncitorii nu s-au oprit din treabă. Primăria Sectorului 4 susţine însă că documentele sunt în regulă.  

Pe şantierul de lângă Orăşelul Copiilor, din Parcul Tineretului, muncitorii lucrează fără oprire. Clădirea are deja două etaje, iar în fiecare săptămână mai apare încă un nivel. 

Locuitorii din zonă se plâng că traficul a devenit infernal, iar infrastructura nu e dezvoltată suficient pentru a face faţă unui ansamblu rezidenţial.

Conform Inspectoratului de stat în construcţii, autorizaţia de construire a blocului cu 11 etaje nu respectă certificatul de urbanism. 

Lucrările vor putea fi oprite, iar blocurile demolate, doar după o decizie a instanţei. 

×
Subiecte în articol: bloc primaria
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close