Antena 3 CNN Actualitate Social Scandal în Guvern din cauza chiriei lui Iohannis. Ministrul Finanţelor şi şeful ANAF, acuzaţii dure

Scandal în Guvern din cauza chiriei lui Iohannis. Ministrul Finanţelor şi şeful ANAF, acuzaţii dure

Scandal în Guvern din cauza chiriei lui Iohannis. Ministrul Finanţelor şi şeful ANAF, acuzaţii dure
20 Iul 2018   •   11:34

Ministrul de finante îi dă un ultimatum şefului ANAF în scandalul recuperării banilor pe care familia preşedintelui Klaus Iohannis îi datorează statului.

Scandalul dintre ministrul Finanţelor şi Ionuţ Mişa a pornit după ce şeful ANAF a făcut primele demersuri pentru a încasa banii. 

Eugent Teodorovici a declarat că i-a făcut o solicitare lui Mișa prin care să facă dovada clară că deja i-a Cărții Funciare ca imobilul familiei prezidențiale să treacă în posesia statului. 

Întrebat dacă îi va cere demisia, Teodorovici a spus că nu dorește să îi strice concediul. 

Șeful ANAF, Ionuț Mișa, a intervenit la Antena 3, spunând că nu este în concediu și că instituția pe care o conduce este organ de executare silită. Mai mult, șeful Fiscului a spus că nu a primit niciun titlu din partea Ministerului Finanțelor pe care ulterior să-l execute.

Şeful Anaf are la dispoziţie mai puţin de două ore să-i răspundă ministrului Finanţelor, în scandalul recuperării banilor pe care familia preşedintelui Klaus Iohannis îi datorează statului. La ora 14.00 expiră ultimatumul pe care Eugen Teodorovici i l-a dat lui Ionuţ Mişa.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close